SNACK TO TAKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 648 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack to Take. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 23:37 Ruim voldoende, alles nog lekker warm, nette bezorging, gewoon zoals je het zou willen
31 mei 2024 om 20:22 Snel geleverd. Patat koud weinig smaak. Snacks waren ook in 1 zak gegooid
25 mei 2024 om 21:26 Heel goed! Super snel geleverd
25 mei 2024 om 20:24 Eten was wel lekker, maar was zo geschud dat de satesaus in de sla zat. En de knoflooksaus door de hele zak lag.
21 mei 2024 om 20:37 Eten was zoals altijd enorm lekker aleen bezorg tijd is nog iets om aan te werken
17 mei 2024 om 21:19 Ruim voldoende, alles nog lekker warm, nette bezorging, gewoon zoals je het zou willen
15 mei 2024 om 9:03 Was zoals altijd weer erg lekker! Rotirol was alleen niet erg warm meer, en ik had een kalfskroket besteld, kreeg een andere. Maar buiten dat was het weer smullen.
13 mei 2024 om 9:50 Smaak: goed; bezorger: vriendelijk; verder... hamburger doosje stond op zijn kant in het tasje, hamburger kwam er half uit. hamburgers waren lauw, patat was half half. Beter gewend, dit was voorlopig de laatste bestelling.
12 mei 2024 om 20:00 Het was heerlijk, lekkere roti speciaal en witte rijst met buik spek en cha sieuw. Alles smaakte heerlijk, vooral veel en heel heel snel bezorgd binnen 20 minuten! Ben nog aan het uitbuiken
10 mei 2024 om 7:41 Was om half zeven besteld en kwam driekwartier eerder... dus niet 50 minuten te laat...maar juist eerder En had volgens mij een extra ei aangeklikt, maar dat zat er niet bij....jammer... verder zoals altijd erg lekker!
5 mei 2024 om 20:20 Prima en warm eten. We hebnen al diverse keren besteld hier en tot nu toe geen klagen
5 mei 2024 om 20:08 4 stokjes Saté bestellen 3 ontvangen