SNACK TO TAKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack to Take. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 21:22 Binnen 40 min bezorgd. Netjes gebeld omdat er iets niet op voorraad was.
25 sep 2022 om 20:15 Prima en lekker eten.
21 sep 2022 om 16:23 Echt heerlijk gegeten!
20 sep 2022 om 21:56 Eten besteld voor ons zelf, achteraf kregen we toch extra eters erbij.. dus snel nog een bestelling geplaats maar het kwam heel netjes samen binnen. En super snel! Top service!
18 sep 2022 om 20:14 Lezen de opmerkingen niet en vergaten de extra bestelde saus!
30 aug 2022 om 18:43 Het was weer super
26 aug 2022 om 14:56 Prima
24 aug 2022 om 20:36 Echt ranzig man !!! Nooit meer
22 aug 2022 om 6:31 Hamburgers waren goed, patat was dit keer slap en niet knapperig. Dat zijn we niet zo gewend, hopelijk volgende keer weer zoals het was.
18 aug 2022 om 19:35 We bestellen hier vaker en normaal is het eten goed. Dit keer is het heel teleurstellend. De milkshakes aardbei smaakten naar kokos, na bellen hierover kregen we nieuwe milkshakes en deze smaakten precies hetzelfde. De patat was ronduit slap.
12 aug 2022 om 19:31 Netjes op tijd en warm. Smaakte prima
5 aug 2022 om 20:02 Beste restaurant in de hele wereld en de bezorger is ook de beste in de hele wereld. Snel, goed en uitmuntend in alle capiciteiten. Had ik 10 sterretjes tot mn beschikking dan had ie makkelijk 11 gehad! Top jongens en meisjes, gaat zo door